•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 10 Rujan 2020 08:55

Projekt "Rekonstrukcija i izgradnja sportske građevine u naselju Okučani"

okucani stadion mProjekt "Rekonstrukcija i izgradnja sportske građevine u naselju Okučani", u čijoj provedbi aktivno sudjeluje Sintagmin tim, uspješno se provodi. Trenutno su u tijeku građevinski radovi, a okončanje istih očekuje se u veljače 2021. godine.

Projekt je 2018. godine prijavljen na Natječaj za tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”. Vrijednost projekta iznosi preko 5 milijuna kuna, a isti je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Stručni tim Sintagme osim aktivnog sudjelovanja u svim fazama realizacije i provedbe projekta, uspješno je proveo i postupak javne nabave radova izgradnje, te nadzora radova rekonstrukcije i izgradnje sportske građevine u Okučanima.

Sportska građevina vrlo je važna za svaku manju zajednicu jer takav objekt ima široku namjenu za lokalnu zajednicu, stoga će se predmetnim projektom postići sljedeći ciljevi: podići razina infrastrukturne opremljenosti i ujednačen regionalni razvoj, unaprijediti kvaliteta sportske infrastrukture koja je usmjerena javnoj upotrebi i korištenju te dostupna različitim pojedincima, društvenim i interesnim skupinama Općine Okučani i šire okolice, unaprijediti kvaliteta života lokalnog stanovništva i specifičnih društvenih skupina kroz stvaranje nove dodane vrijednosti u lokalnoj zajednici, te zaustaviti iseljavanje mladog stanovništva.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više