•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

 investicijsko1


Sintagma u svom dugogodišnjem poslovanju pruža i usluge izrade poslovnih planova, investicijskih studija i studija izvodljivosti koji služe za:

o ishođenje bankovnih kredita za investicijska ulaganja i ulaganja u obrtna sredstva
o bespovratnih sredstava iz pojedinih programa iz EU fondova
o bespovratnih sredstava iz niza poticajnih mjera pojedinih ministarstava

POSLOVNI PLANOVI (eng. Business Plan)

Za poduzetnike koji žele provjeriti ekonomsku isplativost svoje poduzetničke ideje ili poduzetničkog projekta, Sintagma pruža usluge stručnog savjetovanja i izrade poslovnog plana za područja različitih djelatnosti. Sintagma pomaže svojim klijentima da kvalitetnije isplaniraju svoje financijsko poslovanje i projekciju istoga u budućem razdoblju te da unaprijede svoje poslovanje, povećaju prihode i smanje troškove.

INVESTICIJSKE STUDIJE (eng. Investment Study)

Izradom investicijskih studija dobiva se kvalitetna slika investicijskog projekta te ocjena njegove ekonomske isplativosti. U studiji se obrađuju aspekti poslovanja bitni za realizaciju investicijskog projekta i definiraju uvjeti pod kojima je isplativo ući u određenu investiciju/projekt. Sintagma kroz svoje iskustvo u izradi investicijskih studija pomaže investitorima predvidjeti sve buduće tržišne okolnosti, prilike i rizike kako bi donijeli ispravnu poslovnu odluku i uspješno realizirali svoj projekt.

STUDIJE IZVODLJIVOSTI (eng. Feasibility Study)

Studija izvodljivosti argumentira isplativost i izvodljivost investicijskog projekta te analizira troškove i koristi investicijskog poduhvata na osnovu kojih se vrednuje prihvatljivost projekta i dolazi do opravdanosti financiranja istoga iz javnih sredstava. U istoj se analiziraju ekonomski, pravni, tehnološki i organizacijski aspekti poslovanja te utjecaj projekta na društvenu zajednicu.

 

ISHOĐENJE KREDITA

SINTAGMA kao dugogodišnji poslovni savjetnik u malom i srednjem poduzetništvu pruža kompletnu uslugu savjetovanja poduzetnika u korištenju kreditnih linija za postojeće mikro, male i srednje poduzetnike, kao i za one koji tek započinju vlastiti posao, imaju dobru ideju i poslovni plan, ali nemaju financijska sredstva za ostvarenje istoga.

investicijsko2  investicijsko3 

 

  •  Ovdje su navedeni samo neki primjeri projekata. Konzultantska kuća Sintagma je kroz svoje poslovanje izradila znatno veći broj projekata.

 

 
 
gracakovic


OPG Gračaković

- Kredit HBOR-a

- Stočarstvo

- Razvoj govedarstva

- Izgradnja nove farme

mihokovic

Mihoković d.o.o.

- Kredit HBOR-a

- Metaloprerađivačka djelatnost - Izgradnja prizvodnih hala

katavic1

Katavić d.o.o.

- Kredit HBOR-a, Donacija Svjetske banke

- Proizvodnja PVC stolarije - Izgradnja prizvodnih hala

stocarstvo

Pero Bakunić

- Kredit HBOR-a

- Stočarstvo

- Razvoj govedarstva

- Izgradnja farme

Untitled 1

Agrobabić

- Kredit HBOR-a

- Razvoj voćarstva - nabavka opreme

 
OPG-i i tvrtke
 
krauthaker
Vinogradarstvo i podrumarstvo "KRAUTHAKER"
   
lazic
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Lazić"
   
kerekovic
Turističko obiteljsko gospodarstvo "Kereković"
   
bicanic
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Ivana Bićanić"
   
staklarevic
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Staklarević"
   
derjanovic
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Derjanović"
   
pavic
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Pavić"
   
cerovecki
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo "Cerovečki"
   
vips
Tvrtka "VIPS" Nova Gradiška
 
 

 

 

 

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više